Offisiell nettside
  • Norsk Norsk
  • Om Rondane Høyfjellshotell
  • Norsk Norsk

Valgt tilbud: Moskussafari | Med middag og overnatting for to

Du har ikke valgt noen datoer ennå

  Vis alle pakker

Moskussafari | Med middag og overnatting for to

Fra 2 990 NOK

Per natt

 

I samarbeid med Dovre og Lesja Aktiv tilbyr Rondane Høyfjellshotell Moskussafari med middag og overnatting. Spis nydelig middag i vår restaurant på kvelden, sov godt i et av våre dobbeltrom og møt til fantastisk safari med turguider fra Dovre og Lesja Aktiv morgenen etter.

 

Starter fra Frich’s Motell & Spiseri Hjerkinn kl 10:00 hver dag hele sommeren (01. juni til 30. september). Oppmøte 15 min før start. Adressen er Hjerkinnhusvegen 35, 2661 Hjerkinn.

 

Tøm sekken og lommer for søppel før turen starter. I fjellet blåser det ofte en del, og løst sjokoladepapir etc. forsvinner lett i det andre nødvendigheter tas ut.

 

Fotturen tar 5 – 6 timer.

 

Ta med mat for tur på opp mot 6 timer. Husk gode vannavstøtende tursko og varme klær. Turen gir svært stor sannsynlighet for å se moskus, dessuten muligheter til å se rype, rovfugler og en liten sjanse for villrein. Det finnes flere synlige kulturminner fra tiden før fjellet ble til rekreasjonsområde. På turen vil våre guider formidle historie om fjellets utvikling helt fra siste istid og fram til i dag, og hvordan utviklingen har påvirket livet i regionen. Turen er lite /middels krevende og kan anbefales for barn og voksne fra 6 år og oppover. Moskusens leveområde på Dovrefjell er over 400 km2. Ca 250 moskusdyr har derfor et enormt areale å vandre på. Hvor krevende turen blir er av denne årsak vanskelig å fastslå på forhånd.

 

Pakkelengde: Fra 1 dag
Gyldige dager for ankomst: man., tir., ons., tor., fre., lør., søn.

 

Pakken inkluderer

  3-retters middag for to
  Frokost for alle på rommet
  Billett til Moskussafari - For to personer (pakke)

Bestill pakker og tilbud

Endre søk
Lukk
Kalenderen viser tilgjengelige ankomstdager for Moskussafari | Med middag og overnatting for to . Velg ankomstdag nedenfor eller se flere datoer og andre tilbud
Ankomst:
Antall enheter og gjester: